Malin i media

Välkomna till Inramad inrening ♥

Printscreen från inloggningsidan.
 
Besökarna och kommentarerna har trillat in lite extra mycket på bloggen idag och nu såg jag varför. Mitt inlägg från igår har publicerats på blogg.se´s favoriter som dyker upp i kolumnen på sidan när man loggar in. Kul! Tack så mycket blogg.se och tack så mycket alla ni som kikar in på min blogg. Välkomna alla nya läsare, hoppas jag kan inspirera och att ni stannar kvar  ♥
 
Follow on Bloglovin

4 kommentarer på “Välkomna till Inramad inrening ♥

  1. Har alltid tyckt att det är lite tråkigt, att så många som gör inlägg där de bara gjort ett simpelt kollage av ANDRAS bilder hamnar i rampljuset gång på gång… det krävs ju inte jättemycket för att få ihop det blogginlägget, lixom! Meeen, det kan ju inte du hjälpa, såklart! Kul för dig att du fick synas! : ) Du har säkert roligare inlägg än såhär som hade förtjänat en stund i rampljuset ännu mer. Ha en fin dag!

  2. Håller med dig, det hade varit ÄNNU roligare och hedrande om det var något inlägg där mina egna bilder fanns med, speciellt eftersom jag är fotograf och vill att det ska vara just bilderna som lockar. Men samtidigt tycker jag att det är jättekul att bloggen uppmärksamas och att det ger chansen att fler hittar hit. Och sen tar det mer tid än man tror att knåpa ihop ett ”kollageinlägg”, först leta upp bilder på fina saker, och som ska passa ihop i färger, sen klippa och klistra ut/in alla bilder och få det snyggt, så det gör mig ändå inget att just det inlägget blev publicerat, man får lite belöning för ”besväret” 😉 Trevlig kväll!

  3. Ja, visserligen, det funkar ju, jag tittade in och du har massor av fina bilder! Vilken som helst av dina bilder hade varit bättre ; ) Bra att du inte tog min kommentar på fel sätt! Man märker ju att de som väljer ut bilder som ska synas, gillar såna kollage… haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s