Jul · Okategoriserade

Sådär meningslöst och precis det man behöver

Julen kan upplevas stressig, en ”att göra lista” som ska betas av. Jag försöker att hålla den listan kort. Ett tips är ju att faktiskt tjuvstarta redan i november, plocka fram lite pynt då och då, dag för dag, för att bara hinna njuta av det i december. Och använda december mer till umgänge och de sysslor man faktiskt vill prioritera.

Och att ha ett mindset att det som hinns det hinns, och det som inte hinns – det försöker man hinna nästan år, när julen kommer igen.

En sak som varje jul finns med på min ”att göra lista”…. Eller nej… vet ni vad? låt oss kalla det önskelista istället? Saker jag önskar hinna med innan jul, en av de saker är att lacka sigill på paketen. Något jag inte tagit mig tid till de senaste jularna, men tänk att i år blev det av.

Älskar dessa, egentligen helt meningslösa, men ack så mysiga detaljerna. Barnen var otroligt intresserade av det lilla påhittet även de. De fick inte själva lacka såklart, är rädd att de skulle stämplas fingrar hejvilt, men de fick vara med och välja motiv på sigillstämpel.

Det stora paketet ska få en kungakrona och det lilla en snöflinga.

Ett otroligt rogivande och mysigt julstök må jag ändå säga, precis lagom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s