Barnrum · Okategoriserade · Renovering · Sponsrade inlägg · Villa Gråbo

Björnbrunt i blåbärsskogen

I betalt samarbete med Boråstapeter och tapethandeln.se

Ibland kan en möbel sätta tonen för ett helt rum. Tapeter och detaljer handplockas utefter hur det lirar till just den möbeln. Precis så är det i barnens gemensamma sovrum som fått sig en rejäl makeover och ett helt nytt lekfullt och mysigt ombonat rum, tack vare de nya tapeterna från tapethandeln.se och Boråstapeter.

Ser ni sekretären med de böjda, vackra benen, aka. pusselplatsen aka. legobyggstationen aka. konstnärsplatsen. Den möbeln är hjärtat av rummet. Och matchningen med den vackra tapeten ”Nocturne” (Boråstapeter) från tapethandeln.se blev en fullträff. Jag älskar hur rummet fick liv men ändå ett lugn, med mjuka färg- och materialval.

Såhär såg moodboarden/idéskissen ut, ett kollage jag knåpade ihop för att ha något att gå efter/rikta mig mot när jag tapetserade och inredde. Ganska likt slutresultat, visst?

Visst gör sig de bruna och träfärgade detaljerna vackert till – vad jag tycker tapeten associerar till: en blåbärsskog.

Träd och björnbrunt i blåbärsskogen.

Men hörni, ska vi ta oss en lite närmare titt in i vår egenbyggd våningssäng?….

Där har jag nämligen valt att även tapetsera taket! Alltså wow vilket enkelt sätt att göra en enorm förändring. Från ett tråkigt vitt tak (och tråkiga ribbor i den under sängen) till en riktigt mysig, lekfull koj-känsla. Att somna där till det mysiga skenet av den hängande ljusslingan, ja det kan ju ha hänt en och annan gång vid kvällsnattningen om man säger så, hihi.

Har man svårt att sova kan man alltid titta upp och räkna bär, eller blad.

…och även lite exotiska kompisar bor i skogen. Tallrikshyllan i trä som Milton själv fyndade på loppis för att ha i deras nytapetserade rum, blev perfekt bokhylla.

Ååååh, blommor! det känns ju som att vi är i ett annat rum nu mamma, så fint!

En otroligt tacksam reaktion från 4åringen här hemma.

Beställer man tapeter, färg (ni vet väl om att Tapethandeln har ett av marknadens bredaste sortiment och säljer bl.a även linoljefärg? världens bästa och drygaste färg tycker jag), golv, inredning eller mattor från tapethandeln.se så får man hem det väldigt snabbt eftersom de alltid har snabba leveranser när man beställer från deras webbutik. Perfekt om man är en otålig, kreativ själ som mig och vill sätta igång med ett projekt direkt när man får känsla och inspiration till det.

Man kan tro att jag även inrett rummet efter hund, Lovsson passar perfekt in i barnrummet även han, haha. Men han är min älskade trogna kamrat som följer mig vart jag än går, oavsett om det är högt uppe på en trappstege, vinglande med en tapetvåd, eller när jag banar väg med kamerastativet bland en hög av leksaker, för att fotografera produktbilder.

Har du frågor om kulörer, material eller produkter så finns kunnig hjälp hos tapethandeln.se och vill man frossa i inspiration så är mitt tips att följa de på instagram. Är du på jakt efter saker till renovering så rekommenderar jag att kika in där i första hand, de har så mycket fint i sortimentet.

Jag är så nöjd med makeovern i barnens rum, det känns kul att kunna göra rummet lite mysigare och roligare för barnen, men att mamman fortfarande får behålla det vackert, haha, den bästa kombon om ni frågar mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s