Okategoriserade · Pyssel / DIY · Trädgård · Växthus · Villa Gråbo

Vi har gjort potatisstängsel och hundvakt!

Vad gör man med en bit fårstängsel och ett gäng pinnar? Lite potatisstaket och hundvakt såklart! Ja, tanken är alltså att vi ska göra en liten rabatt i hörnet (och antagligen odla potatis där) och stängslet är dessutom perfekt att ha lite extra koll på vår Lovsson, att han inte springer ut på grusvägen som går bredvid.

Lite snett, olika höjd, olika träslag, precis som naturen själv.

Pinnarna, de har hela familjen varit med och samlat ihop, eller ja…den lilla långhåriga familjemedlemmen på fyra ben (tassar) tuggade mest på den hög som vi andra samlade in. Som rena rama buffén av leksaker ju!

Jag älskar detta. Att greja utomhus ända långt in på kvällen. När det fortfarande är så varmt så man vill inte gå in. T.om Masked singer fick vänta, då kan man ju tänka sig att barnen verkligen också njuter av denna tiden på året och att få vara ute.

Vi har nästan tråcklat in pinnar hela vägen, men behöver samla in några till. Men det kommer bli riktigt bra. Tycker att staketet blev en perfect match med miljön kring resten av trädgårdslandet. Sen ska vi gräva ett land och istället går över till att plocka sten, klart den nya rabatten också ska ha en stenkant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s