Om Malin

Hejhopp!

Välkommen hit, till Villa Gråbo. Jag som skriver här inne heter Malin och tillsammans med min man Jack, våra två barn Milton & Minelle, Hunden Love och ett gäng hönor skapar vi en härlig vardag på landsbygden. Vi är en hel familj lika rastlösa, kreativa och påhittiga själar som alltid har något hörn som tapetseras, en odlingsbädd som grävs eller damm som byggs. Stort som smått. Här inne delar vi med oss om av just det.

Om det älskade livet på landet

Huset vi bor på är ett hus som min farmors farfar började bygga grunden på 1920, med hjälp av stenar han bröt från berget vi bor på. När han sen gick bort så färdigställde min farmors pappa huset, sen dess har det gått i arv i släkten och våra barn är femte generationen som bor här. Nostalgiskt lagt som jag är så älskar jag just det, att få föra huset vidare, vårda och rå om det, att just här få skapa en fin barndom för våra små troll.

Villa Gråbo

Varumärket Villa Gråbo, som mina sociala kanaler kallas, syftar till vårt hem, som ligger ute på landet, med värmländska skogen kring knutarna.

Villa Gråbo, vår lilla plätt på jorden, i den röda villan med snickarglädje, som gått i arv i vår släkt sen det byggdes.

Mini Gråbo är ofta med på ett hörn också, barnens favoritplätt. Lekstugan med tillhörande kiosk och skepp (inbyggd sandlåda) som vi lagt många timmars kärlek på.

Och självklart vårt växhusbygge som vi byggde av gamla fönster sommaren 2020. Med plats för både odling och fikastunder!

Hoppas du får en härlig stund här inne, varmt välkommen! ♡

Följ mig på instagram @villagrabo

Vill du samarbeta eller komma i kontakt med mig? maila mig på info@villagrabo.se eller fyll i kontaktformuläret här.