Om Malin

Hej! Välkommen till mig! Malin heter jag, är en 29 årig värmlänning som skulle beskriva sig som kreativ, lillgammal, hemmakär och påhittig.

Här skriver jag om det älskade livet på landet, med hönor, hund, min man Jack och våra två barn Milton & Minelle.

Om det älskade livet på landet

Med ett virrvar i huvudet ständigt fullt av nya idéer och påhitt. DIY, pyssel och att skapa är det bästa jag vet. Jag jobbar med skapande dagarna i ända, jag driver mitt varumärke Villa Gråbo via blogg och instagram (@villagrabo) och driver även företaget Nell & the lion, där jag formger och skapar dekor i trä och säljer i webbshopen http://www.nellandthelion.com. Jag jobbar även med uppdrag inom fotografering och grafisk formgivning. Jag har bloggat sedan 1800-talet (2007 för att vara exakt) och älskar att fotografera, allt från vardagen fångad i farten till piffade flatlays. Provar ofta på nya DIY och målar, tapetserar om eller bygger något här hemma var och varannan dag, vilket ni också får ta del av härinne!

Villa Gråbo

Varumärket Villa Gråbo, som mina sociala kanaler kallas, syftar till vårt hem, som ligger ute på landet, med värmländska skogen kring knutarna.

Villa Gråbo, vår lilla plätt på jorden, i den röda villan med snickarglädje, som gått i arv i vår släkt sen det byggdes 1940.

Mini Gråbo är ofta med på ett hörn också, barnens favoritplätt. Lekstugan med tillhörande kiosk och skepp (inbyggd sandlåda) som vi lagt många timmars kärlek på.

Och självklart vårt växhusbygge som vi byggde av gamla fönster sommaren 2020. Med plats för både odling och fikastunder!

Hoppas du får en härlig stund här inne, varmt välkommen! ♡

Följ mig på instagram @villagrabo

Vill du samarbeta eller komma i kontakt med mig? maila mig på info@villagrabo.se eller fyll i kontaktformuläret här.