Arkiv

Bläddra bland arkivet

Jag skrev mina första rader på en egen blogg 2007, men då på en blogg som (kanske turligt nog?) inte finns kvar längre. En blogg som då skapades för att kunna publicera både en bild från frukosten, nyinköpta skor eller från min & brorsans ”fotosession” vid crossbanan. Men till Villa Gråbo, nutidens blogg, finns faktiskt också ett arkiv, som sträcker sig så långt som tillbaka till 2011. Då helt och hållet för att få en plats att publicera mitt brinnande intresse för foto och samtidigt föra någon slags dagbok, som jag alltid gillat, att dokumentera dagar.

Långt innan hönsbajs under skorna, godnattsagor och potatisland.

Bloggen har på senare år fått ett tydligare fokus på hem, hus, DIY och renovering, men fortfarande samma intresse för foto och dokumentation som år 2011. Kanske ska jag be om ursäkt i förväg, kan inte lova att jag till 100% står för exakt samma sak som när Malin x antal år yngre skrev på sitt tangentbord. Har dock aldrig varit något för att skrika högt, så så farligt är det nog inte, att bläddra bakåt i arkivet. Men, jag vet att många godbitar finns det, många tips, DIY och en hel del inspiration. Trevlig läsning!

Kontakta mig

Undrar du över något så är det lättast att lämna en liten kommentar eller maila mig på info@villagrabo.se. Får du inte nog av Villa Gråbo så finns jag även på instagram och Pinterest.