Bröllop

Bubbel med sugrör ♕

Att göra sig redo för sitt bröllop. Precis lika nervöst och pirrigt som det låter, så nervöst att man sippar lite skumpa (med sugrör, för att inte förstöra make upen så klart!) trots att klockan är innan lunch. 

Jag hade en dröm om att få känna mig lite prinsessig, antagligen den dröm som funnits sen jag som 5åring hoppade runt i min spice girls-tshirt med en tiara på huvudet. Och med lite hjälp på traven med make, hår, finaste smyckena och THE dress så kände jag mig som den spice-prinsessan som jag visste fanns långt där inne. 

Tur jag fick hjälp av min älskade brudtärna när klänningen skulle på, den är ju skräddarsydd för att sitta som en smäck, därav tight (!) och nog för att graviditeten tog med sig en stor bit av rompa men nog fanns det allt kvar en del som kunde riskera att spräcka det hela. 

Minns att det just här var en hel del prat om trosa som fastnat i dragkedja, brön som ramlar fram och gäddhäng som hamnar i kläm, men som bilden bevisar så är vi lika glada för det och jag levde trots detta kvar i prinsesskänslan. 

Jag älskar dessa bilder, Malin har verkligen lyckats fånga exakt den där känslan som hela morgonen och förmiddagen präglades av, det där nervösa pirret och glädjen. 

Alla foton i detta inlägg är tagna av Malin Stolt. 

4 kommentarer på “Bubbel med sugrör ♕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s