Leksaker

För att just du är så himla bra…

inlägget innehåller tipsiga, söta reklamlänkar
(null)
 
…vi firar dig idag! Grattis på din grattisdag!
 
Jag har nynnat på babblarnas ”grattislåt” sen två-tre veckor tillbaka. Minelles favoritlåt, så morgonsången i fredags blev just den, istället för den klassiska ”ja må hon leva”, mycket nöjd tjej som fick vakna till babblarsång (fast Rosö-version) och massor av paakeeet! Tänkte visa vilka paket vår lilla 1åring öppnade i sängen på sin alldeles första grattis-dag!
 
Visst är väl den lilla nyckelpige-hjälmen söt?! En liten fågel hade viskat att hon skulle få en cykelkärra på kvällens kommande kalas, så då måste man ju ha en hjälm. En söt sådan också. 
 
(null)
 
Siffran fick trängas tillsammans med ett tårtljus på en muffins, klart man ska ha något extra gott till frulle. Den lilla bilen blev en favorit direkt, brmm brmmm fram och tillbaka på täcket. Jag är facinerad av hur fort de små lär sig att efterlikna motorljud och ”låtsasköra”. Ibland förstår jag bara inte att hon blivit så stor, lilla bebis.
 
(null)
 
Pippi. Alla barns favorit. Är det inte så, visst? Att alla barn har en Pippi-period i sitt liv. När Milton var 1,5-2år skulle han bara se Pippi, den ”riktiga” alltså icketecknade. Minelle verkar också gilla Pippis påhitt, så nu fick hon sin egna, tillsammans med Tommy, Annika, Herr Nilsson och lilla gubben. Hela gänget. Här finner ni radarparet och här finner ni supertrion. 
 
 
Och denna. Kanske mer present till mamma och pappa. Men så söt att inte kunna låta bli. Jag reade den på Lindex. Här har ni en liknande, också på rea och nästan likadan, fast volangen på ryggen, likt superman. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s