Familj · Okategoriserade · Påsk

Glitter vid ögat och motorsågen fram, redo för påsk

Plåtparet är tillbaka på verandan och vårens färggladaste högtid är varmt välkommen, påsken. Titta på kvällsljuset som hittat tillbaka, man blir alldeles varm i magen, tänk att vi är precis i början av allt det där goa igen.

Våra fjädervänner gläds också åt ljuset och har levererat en hel drös med påskägg lagomt till helgen. Några av äggen ska få bo i äggkläckningsmaskinen i hopp om fler fjädervänner i vår.

Påskafton och dags för en tur med korgen och utdelning av påskbreven till grannskapet! Årets utklädnad gick kanske inte i det allra ”påskigaste” temat men noga genomtänkt och ett A i betyg för engagemang. Känner ni igen gänget?

Jag tog på mig rollen att representera någorlunda påsk som ett stekt ägg, Milton ville vara fotbollsproffset Messi och Jack fick agera Hooja tillsammans med sin allra senaste samarbetspartner Miriam Bryant. Minelle är tokig i deras senaste hit ”vem fan är du?” Och har sett videon femtioelva gånger. Lite glitter vid ögat, finkjolen på och en päls kring axlarna så hade vi en liten Miriam-kopia.

Sen var det såklart dags för den årliga skattjakten. I år skapade jag små lappar med motiv i form av ledtrådar vart de skulle gå för att hitta nästa ledtråd som tillslut ledde fram till skatten, ett litet påskahare-paket! Ett väldigt uppskattat koncept hos barnen.

En fin helg med god mat tillsammans med släkt och familj ♡

Lämna en kommentar